Værdier

Hyggelige seniorboliger i Vejle - Et socialt frirum med mange muligheder

 

Hvis du er på udkig efter et hyggeligt seniorbofællesskab i Vejle med gode faciliteter og mulighed for sociale aktiviteter, er Kollektivhuset Nørrevænget det perfekte valg.

I Kollektivhuset Nørrevænget er socialt samvær, tryghed og ordnede forhold grundværdier, som vi hver især værner om og bidrager til. Husets beboere kender hinanden og passer på hinanden. Det er nemt at få sig en hyggelig snak i et af husets mange opholdsrum. Her er rig mulighed for at deltage i beboerforeningens aktiviteter som for eksempel udflugter, foredrag, sang, spil og bogklub. Der er ingen tvang om deltagelse, men masser af muligheder for dig, som har lyst.

 

Hygge i haven   Hygge i haven   Møde i forhallen   Kaffehygge

 

Ældreboliger i Vejle inkl. varierede middage med gode råvarer

 

En af de ting, som gør Kollektivhuset Nørrevænget til noget helt særligt er spiseordningen. Her tilbyder vores professionelle køkken velsmagende mad fremstillet fra bunden med gode, friske råvarer. Måltiderne er varierede og samme ret serveres ikke to gange på en måned. De beboere som ønsker det, kan spise dagens middag sammen i spisesalen og få sig en hyggelig snak. Foretrækker man at spise i egen lejlighed er dette naturligvis også muligt.

 

Spisesalen    Middag sammen med dem, du holder af.

 

Seniorbofællesskab i Vejle med gode faciliteter til livets festdage

 

Her i huset skal det være nemt at fejre livets store (og små) begivenheder. Mulighederne er mange og vi hjælper altid gerne med at gøre dagen særlig. Får man gæster på besøg, kan køkkenet hjælpe med en festlig middag eller godt bagværk. Beboere kan desuden benytte selskabslokalet i huset til særlige lejligheder. Til overnattende gæster har vi gode gæsteværelser.

 

Hygge på terassen   

 

Er du på udkig efter en hyggelig ældrebolig i Vejle?

 

Er du interesseret i at blive en del af vores fællesskab? Kontakt os i dag for mere information om vores ældreboliger i Vejle. Vores dedikerede personale er klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem processen med at blive en del af Kollektivhuset Nørrevænget. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et hjem, hvor tryghed og fællesskab går hånd i hånd.